Riot Zone – strategiczna gra przeglądarkowa MMO od wydawcy Mail.Ru – największego producenty gier online w Rosji. Portfolio firmy obejmuje powyżej 70 gier cieszących się popularnością w różnych krajach. Mail.Ru Games jest laureatem wielu nagrod.
Linki sponsorowane
Poradnik dla początkującego?
Sniper.
Powinien iść w Sukces oraz szybkość, atrybutem podręcznym może być wprawa, by nasza postać lepiej strzelała. Jeśli chodzi o broń nie żałujcie kupić jednej porządnej a potem ja ulepszać zawsze kiedy jest to możliwe.
Szturmowiec.
Najlepiej iść w Dokładność i wprawę, dodatkowym atrybutem (przynajmniej u mnie) jest sukces. Sam osobiście gram szturmowcem, bo nim mi się najlepiej gra. Używam broni AR-175 jak by ktoś pytał. Jedna z lepszych na niższych poziomach.
Grubas (zwany kaemistą).
U niego to tak dziwnie, różnie się w to wchodzi. Są dwie możliwości. Albo iść w wytrzymałość i szybkość, albo wytrzymałość i sukces. Atrybutami podręcznymi może być każdy atrybut, jak się ma tylko pesosy. To jest wedle upodobań, ja jednak polecam wytrzymałość i sukces, nie wiem czemu, po prostu wydaje mi się że tak jest najlepiej.
Kolejną ważną rzeczą są właśnie gwiazdy i peso.
Co się tyczy peso - jeśli macie za dużo peso, albo i mało - zawsze kupujcie przynajmniej po 2 sztuki niebieskiego sprzętu: wzmocniony granat, precyzyjne naboje, wezwanie szturmowców, serwantka nieśmiertelności, symulator: stłumienie bólu. Używajcie ich ZAWSZE w bitwach pomiędzy frakcjami, 3v3 oraz w bitwie z napalonymi lekarzami czy jak to tam było. Nie używajcie ich w bitwach 1vs1 czy też u NPCtów - to nieopłacalne.
Pamiętajcie również by nie bać się ulepszać swoich najemników jak i broni! To wam się kiedyś zwróci a niejednokrotnie będziecie mogli wygrywać bitwy z góry przegrane (ot chodź by z lvl wyższymi od siebie)
No i gwiazdy, jeśli akurat nie zbieracie na coś konkretnego zawsze miejsce na bitwy pomiędzy frakcjami przynajmniej 4 gwiazdki by zakupić napoje: Twarda ręka+, Schiller+, ryży bawół+, farciarz+. A jak nie macie gwiazd kupujcie zawsze przynajmniej te za 50 peso.Nie tego szukasz? Może znajdziesz to w którymś z tych tematów?:

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedz z cytatem
na żetony oraz rzucić wyzwanie fortunie. Wymianie podlegają tamże także wygrane żetony na gwiazdy